Famosos, vodka i tecles de colors

Ens apassiona el disseny, la creativitat i les bones idees, i cada setmana rastregem els camins inexcrutables de la genialitat humana per portar-vos tres impactes que no us deixaran indiferents.

Aquesta setmana hem trobat tres creativitats que ens han deixat amb la boca oberta i que volem compartir amb tots vosaltres. Esteu preparats?

Photoshop i famosos: no és el que us penseu

L’artista alemany Gesichtermix ha arribat a un nivell de domini del Photoshop espectacular. Porta quinze anys demostrant-ho agafant el rostre de famosos i, en comptes de treure’ls les arrugues i posar-los brillantor als ulls, el que fa és directament fusionar-los amb altres rostres d’altres famosos. El resultat: retrats hiperreals de persones fictícies que, a primera vista, sembla que els coneguis.

Arnold Schwarzenegger + Sylvester Stalone // @Gesichtermix

Leonardo Di Caprio + Sean Penn // @Gesichtermix

Katy Perry + Rihanna // @Gesichtermix

 

El vodlka és incolor, però l’ampolla no

El creatiu basc Txaber ha decidit donar color a un dels dissenys més sobris però reconeguts del món: l’ampolla d’Absolut Vodka. Els productes que contenen sabors com mores, préssec, pera… han estat redissenyats per l’artista amb el color Pantone que els correspondria. El resultat són unes ampolles absolutament diferents a les originals, que contrasten amb el seu contingut.

Les ampolles segons el color Pantone que correspondria // @Txaber

La nova ampolla Absolut Apeach // @Txaber

L’ampolla d’Absolut Raspberry redissenyada // @Txaber

Escriure “a màquina”, com abans però amb estil

Pels nostàlgics de les màquines d’escriure, l’empresa Lofree té una bona notícia per vosaltres: un teclat inhalàmbric inspirat en les antigues màquines, amb tecles rodones per el tacte clàssic, però amb una sensació contemporània. Asseguren que és una delícia pels ulls i oïdes. Nosaltres ja ens hem apuntat per guanyar-ne un!

Els diferents teclats dissenyats // @lofree

El teclat recorda a les antigues màquines d’escriure // @lofree