Cara de Lego, retrobústies i Space Invaders

Aquest post és per nostàlgics, pels que tenen clavat al neocórtex el tacte dels joysticks, l’emoció de rebre un correu analògic o la creativitat desfermada per construir estructures impossibles amb Lego. Us presentem les tres creativitats que més ens han agradat aquesta setmana:

1. Viciar-se per una bona causa

Als anys 80 milers de persones van emplear milions d’hores a “matar marcianitos”. El boom de les màquines arcade va envair tots els racons del planeta, creant un exèrcit d’incondicionals de jocs com PacMan, Space Invaders i Galaga. Doncs atenció a tots els adults que van viure amb tristor el declivi de les arcade, perquè a Suècia les han recuperades per una bona causa. S’han instal·lat màquines als principals aeroports del país nòrdic i tot el que recaptin va destinat a la Creu Roja, esdevenint així una manera de finançar aquesta ONG de manera entretinguda. Què, una escapadera a Estocolm?

2. El carter podria tornar a trucar dues vegades

Molts potser no sabreu de què parlem, però abans les bústies eren un dels elements que més il·lusió generaven a les cases. Ara només són un pou de factures i propaganda, però fa trenta anys obrir-la i descobrir que tenies una carta era meravellós. Ara, amb la moda de recuperar elements antics, Design By Them ha dissenyat una bústia d’estil retro en diversos colors que, si teniu un espai on posar-la, de segur que creareu una paradoxa espai-temps i tornareu a rebre correu ordinari 🙂

Les bústies retro TomTom són espectaculars // Design By Them

3. Lego et deixa retratat

Si teniu un cap de setmana tonto i dieu “va, anem a fer una volta per Londres”, ni se us acudeixi no passar per l’oficial store de Lego, perquè us quedareu amb un pam de nas. L’empresa danesa hi ha instal·lat una espècie de fotomatón de tota la vida, que et fa un retrat i, a la vegada, el transforma en peces de Lego, i al sortir t’ofereix la capsa amb les peces perquè quan arribis a casa te’l construeixis tu mateix. Flipant oi?

Què us han semblat? La setmana que ve, més!