Cartes tipogràfiques, Pantones a dojo i Toy Story

Els dissenyadors gràfics som una espècie singular que reté quantiats d’informació ingent referents a policromies, tipografies, eines de programes informàtics…  Però per quan comença a fallar la memòria o tenim masses coses al cap, és necessari una petita ajuda en forma d’aplicacions. Visca la tecnologia! Us presentem les tres creativitats que més ens han agradat aquesta setmana:

1. La app més acolorida, sens dubte

Els creadors de color per excel·lència, Pantone, han decidit fer un cop de mà a tots els que hem dit alguna vegada: “Ai, quin color més maco, quin deu ser…?”. Així, han creat l’app Pantone Studio, que funciona com una capturadora de color i l’identifica automàticament. Ah, i és gratis! 😀


2. Póker de tipografies

Els amants de les tipografies tenen a l’abast una manera divertida de tenir-les sempre present. Es tracta d’un joc de cartes on en comptes de piques, trèvols o cors hi ha serifes, llàgrimes o pal sec. És com una enciclopèdia de tipografies en 54 edicions. Obrim apostes?

3. Figuretes que cobren vida a les fotos

Us presentem un altre fotògraf prodigiós. Mitchel Wu crea efectes visuals animats amb la seva càmara i dóna vida a figuretes de personatges com Toy Story, Link, les Tortugues Ninja… Tots els elements de les fotos de Wu són reals i capturats en temps real, incloent les esquitxades de líquids bruts, cops pasta de dents, i escenes de fum. Una virgueria!

Què us han semblat? La setmana que ve, més!