Cassettes de sobretaula, macrofotografia i tipografia peculiar

Si esteu llegint això dempeus, us recomanem que seieu o que us agafeu a algun suport. Perquè aquesta setmana us portem tres creativitats absolutament espectaculars pels amants del disseny. Esteu a punt?

Fer retrocedir el menjador als anys 80

Estem absolutament enamorats del què veureu a continuació. Tres joves germans californians han creat Taybles, un producte que no només és un moble funcional, sinó també una peça nostàlgica de l’art. Sota la influència dels cassettes casolans, el pop-art i el disseny modern, han creat unes tauletes de sala d’estar i uns escriptoris que són un viatge al passat espectacular. Si en voleu, poseu-vos a la cua que primer anem nosaltres 🙂

2. La millor portada del NYT

El New York Times Magazine va editar la revista amb una de les portades reals més espectaculars que recordem. La imatge és de l’artista francès JR, que és conegut per enganxar fotografies gegants a les superfícies urbanes a tot el món. En aquest cas, el lloc triat va ser el triangle de paviment entre la Cinquena Avinguda, Broadway i el carrer 23, davant del mític Flatirion. El fotògraf va captar la imatge d’un jove immigrant acabat d’arribat als EUA, i va reproduir aquesta foto en un mural de 40 metres d’alt.

3. Tipografia peculiarment bonica

Si sou dels perfeccionistes que trigueu 15 minuts en triar la tipografia adequada pel vostre document, cartell, etc. perquè voleu que quadri perfectament amb les lletres que fareu servir, aquesta tipografia us encantarà. Es tracta de la Futuracha Pro, una creació intel·ligent que adapta cada lletra en funció de la que vindrà després i de la que té abans. Així, cada paraula té la seva pròpia pecularitat. Genial.

Què, us han agradat? La setmana que ve, més!