Aeronaus d’Star Wars, rubbik de sucre i pissarres autònomes

Estem completament segurs que a mesura que aneu veient les creativitats d’aquesta setmana us agafaran unes ganes boges d’anar on sigui per aconseguir-les. Atenció fans d’Star Wars, llaminers i amants dels gadgets electrònics, aneu preparant la Visa 🙂

1. Anada i tornada a Tatooine en primera classe

L’aerolínia japonesa ANA ha volgut retre homenatge a la sèrie de pel·lícules Star Wars i ha vinilat tres avions com si fossin els robots protagonistes: un de C3PO, un d’R2D2 i el més nou, el BB8. I no només això, sinó que a l’interior tot també fa referència a l’univers Star Wars, amb capçals, gots, tovallons… Els incondicionals de les pel·lícules no us podreu resistir.

2. No saps resoldre’l, ni falta que fa

Normalment us heu quedat encallats fent el cub de Rubbik quan tan sols heu aconseguit alinear tres caselles de colors, i ha quedat relegat a l’estanteria o al calaix per sempre. Doncs ara tornareu a estimar aquest objecte, perquè el pastisser francès Cedric Grolet l’ha transormat en pastís. Així, ja no cal resoldre’l, sinó que només s’ha d’endrapar. Bon profit!

3. Adéu a les taques de tissa o rotulador de la màniga

Pels que tingueu una pissarra a la feina o a la cuina de casa on hi escriviu tasques o llistes i allà es queden, apuntades per sempre, això us encantarà. Una pissarra robòtica que escriu i s’esborra sola. Ens enrecordem a l’autobús dels plans del cap de setmana, i des del mòbil li podem dir a la pissarra que escrigui “compra calçots!”. No s’ens ha acudit una utilitat millor 🙂

 

Què, us han agradat? La setmana que ve, més!