Electrodomèstics presumits, cuques de llum i lletres de revista

Aquesta setmana les creativitats que us hem preparat us entraran pels ulls. I és que el disseny i la imaginació han inspirat a diversos artistes per “tunejar” electrodomèstics, fer packaging original i il·lustrar de manera apostoflant portades de revistes- Som-hi? 🙂

1. Dolce&Gabbana: le parfum, le grille-pain

Col·laboració italiana per “vestir” objectes quotidians. Dolce & Gabbana s’ha associat amb SMEG, l’empresa d’electrodomèstics, per llançar una línia d’estris de cuina la mar de monos. La col·lecció es diu “Sicília és el meu amor”, i els dissenys són una oda al sud d’Itàlia, una manera en la que els mítics dissenyadors Domenico Dolce i Stefano Gabbana tornen a casa. Què us sembla?

2. Les llums van als insectes, i no al revés

La creativa Angelina Pischikova ha ideat un packaging molt original per la línia de productes de CS bombetes. Ha dissenyat diverses capses amb il·lustracions d’insectes, on la part de la bombeta queda al descobert simulant l’abdomen del bitxo. D’aquesta manera, es destaca el producte originalment. Al 100% dels insectes els encanta.

3. Lletres que traspassen el paper

A vegades sembla que l’escriptura a mà hagi perdut part del seu atractiu en els últims anys. La gent poques vegades escriu cartes escrites a mà i els emojis, abreviatures i constriccions regenen l’escriptura actual. Pels amants del lettering, el blog de Creative Market ha fet un recull de revistes on el l’escriptura a mà és la reina, i hi ha portes realment precioses 🙂

Què, us han agradat? La setmana que ve, més!