RAMS N’ ROSES

Data: setembre 2016
Categories: Comunicació, Direcció d'art, Disseny Web, Identitat, Il·lustració, Retolació
Client: Rams n' Roses

A través del projecte Masters Of Naming vam conèixer Rams n’ Roses, una floristeria de Ripoll gestionada per dos joves amb molta empenta i, evidentment, una gran creativitat. A més, també és una empresa de decoracions florals per a esdeveniments, sobretot casaments.

Logotip antic / Logotip després del restyling

El naming ja és una declaració d’intencions: Crida l’atenció, volen oferir quelcom diferent, de forma desenfadada i amb molt de ritme.

Per casualitats de la vida, a través d’un xat privat vam estar parlant sobre l’aparició d’aquest Master of Naming al Programa de ràdio Fricandó Matiner i xerrant una bona estona ens van explicar que feia setmanes que buscaven algú per a fer la seva nova web. Dit i fet, vam fer una llarga reunió i vam posar fil a l’agulla. El primer pas que vam recomanar i suggerir va ser fer-li un petit restyling al logo, optant per formes més simples, simplificació d’elements i nova tria de colors.

També vam ajudar assessorant en el vinilat de la seva “furgo”, un vehicle que quan la gent se’l troba, no deixa indiferent a ningú. Ens envien moltes fotos a través de les xarxes quan el localitzen i això és bona senyal. Objectiu complert!


Actualment estem treballant en el disseny, maquetació i creació de continguts creatius per la seva web. Volem crear una web que cridi l’atenció, que es diferenciï de la competència i sobretot potenciï la decoració creativa per esdeveniments, sempre amb un to proper, distès i molt rocker \m/\m/

Els trobareu a Twitter, Facebook i Instagram!

Seguiu-los d eprop 😉