Vueling Air Gallery

Data: juny 2012
Categories: Direcció d'art, Maquetació, Print, Retolació
Client: Vueling Airlines

L’aerolínia afincada a l’aeroport del Prat ens va encarregar un projecte molt especial: la commemoració de l’assoliment dels 50 milions de passatgers. Per celebrar-ho, Vueling va fer una crida per tal que els clients els enviessin fotos d’Instagram dels llocs on vola l’aerolínia, i amb totes aquestes imatges des de l’estudi vam crear un disseny amb la paraula “Gràcies” i “Thanks” en format mosaic, per vinilar un dels avions pels dos costats.

Logotip Vueling Air Gallery, format per algunes de les fotos participants

 

Foto de l’avió just acabat d’enlairar

 

L’avió Air Gallery preparant-se per enlairar-se a l’aerport d’El Prat (Barcelona)

 

Va ser un treball molt laboriós però a la vegada agraït i emocionant, estem molt contents del resultat. La companyia en va fer un vídeo de making of on podreu veure tot el procés.

El vinil va estar format per més de 300 imatges, seleccionades d’entre les gairebé 6.000 que els usuaris van enviar per participar en el concurs organitzat per l’aerolínia. La nostra feina va ser disposar-les de manera que s’afavorís la llegibilitat de l’agraïment i que estèticament fes luïr l’avió.

Captura del video on es veu el procés de vinilat, segons la pauta

Fragment del video on es realitza la comprovació final del vinilat

 

També vam dissenyar i maquetar el llibre amb els 30 guanyadors del concurs:

Portada de la maquetació amb tots els guanyadors

 

Doble pàgina interior del llibre amb els 50 guanyadors

Vista lateral del “¡gracias” format per fotos d’Instagramers

A més, des de la companyia van quedar tan satisfets que van tornar a comptar amb nosaltres per tal de commemorar la xifra de 100 milions de passatgers. Des de l’estudi vam crear un vinil estil trencadís per un dels aparells.