QUI?
Som Shht!Estudi, un estudi de disseny gràfic, disseny web, comunicació, animació i molt més.
Ens adaptem a les teves necessitats: des d’un petit website a un complet pack d’imatge corporativa, naming, animació, landing page, web, app, etc.

QUÈ?
Apostem per un disseny elegant i innovador, senzill i directe. No només treballem per fer més fàcil la tasca del client sinó que a més li donem totes les facilitats perquè pugui anar més enllà, suggerint i aconsellant sempre per estar un pas per endavant de la competència.

ON?
Al carrer del Sol de Viladecans, a 20 minuts de Barcelona.
Som un grup de dissenyadors i desenvolupadors web/app que ens permeten amb una màxima operativitat a l’hora gestionar els projectes dels nostres clients.

QUAN?
Doncs quan faci falta. Ens podràs trobar per vàries vies. Visita el nostre apartat de contacte.
El nostre horari habitual és de 09:00 a 14:00.

PER QUÈ?
Doncs perquè diuen que treballem molt bé. Els nostres clients ens ho confirmen. Per això María Vasco, les Escoles Pies de Catalunya, El Servei Català de Trànsit,  L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Squeasy, Minoria Absoluta o Vueling segueixen confiant en nosaltres per a dur a terme els seus projectes.

Miquel Caimary

Dissenyador gràfic, web, community manager i algunes coses més. Creador de Shht!Estudi, l’any 2006. Apassionat de l’actualitat, la tecnologia, les xarxes socials, la ràdio i les meves dues filles. Addicte als cursos de Domestika.

ℹ Un cafè amb llet llarg de cafè 😀

Optimista
90%
Freak
55%
Creatiu
85%
Bon jan
100%

Joan Odell

Màster de WordPress. Comodí digital, si és online trobarà la forma de fer-ho. Internet early adopter. Friki en general, d’Apple en particular. Acaba sempre de moderador a les comunitats on participa.
ℹCafè amb llet Venti, dels que no s’acaben mai 😬

Tranquil
90%
Geek
70%
Asado Master
75%
Bon tio
100%

 

 

Christian Torralbo

Dissenyador audiovisual, web i modelador 3D, entre d’altres. Amant del branding. ‘Geek’ dels videojocs, de l’aviació i dels esports de motor.
ℹ Un tallat curt de cafè 😄

Creatiu
90%
Alemany
55%
Rapidesa de ratolí
80%
Bona gent
100%

 

Mariona

Optimista de mena. Encarregada de producció, esdeveniments i relacions públiques. Sempre vetllant que tot estigui sota control 😉
ℹ Un cafè amb llet curtet de cafè i en got de vidre 😉

Alegre
95%
A la moda
75%
Jefa
85%
Bona persona
100%